Wat doen we?

Vitaliteit als onderdeel
van de organisatie

Heliumm helpt werkgevers om te bepalen waar de organisatie staat als het gaat om vitaliteit. Hoe kijken medewerkers tegen hun eigen vitaliteit aan? En komt dat overeen met de verzuimcijfers en andere data uit de organisatie?

Bereikt u met uw huidige initiatieven ook precies dié werknemers die moeite hebben met een goede balans tussen werk en privé? Onze groeiladder biedt houvast en focus.Plan van aanpak
Vitaliteit is meer dan gezonde voeding en voldoende bewegen. Plezier in het werk en loopbaanperspectief, daar gaat het om.
Vitaliteit in de organisatie kent volgens het Heliumm-vliegwiel, negen thema’s.
Door dit te meten ontstaat een duidelijk beeld van de organisatie als het gaat om vitaliteit op de werkvloer. Zo kunnen we samen de koers bepalen.

Heliumm ontwikkelt eventueel een plan waarin we bestaande initiatieven kunnen inpassen. Welke interventies zijn er al? Voegen ze voldoende toe, welk niet? Welke ontbreken en kunnen we toevoegen om vitaliteit beter in te bedden in de organisatie?“Ook voor Healthy Lifestyle geldt dat
de losse zoden nog geen dijk vormen.”


Werk maken van vitaliteit

Aan de slag met gezonde leefstijl begint met een plan. Wil je eens sparren of heb je hulp nodig bij het kaderen van plannen of initiatieven, neem dan contact op.