Vitale-data


Meervoudig gebruik van data; daar ligt de uitdaging van de komende jaren. Voor leefstijl en vitaliteitsvraagstukken kent dit heel eigen uitdagingen.

Vitale-data
Heliumm ontwikkelt momenteel een aanpak voor werkgevers die meer grip willen op hun Healthy Lifestyle, Duurzame Inzetbaarheid of Preventie. Het vinden en gebruiken van reeds aanwezige data betekent het verzilveren van eerdere uitgaven. Dit is een zeer innovatieve manier van kijken naar (vitale) data; data die niet over vitaliteit, preventie of verzuim gaat maar er wel iets over zegt.
Het verzamelen en inzetten van aanwezige bestanden, documenten en databases is geen sinecure. Het vergt naast kennis van zaken en doortastendheid een gezonde boerenverstand.

Wil je weten of deze innovatieve aanpak iets voor jullie kan betekenen, wil je voorop lopen als het gaat om Health-hacks en vitaliteit. Neem contact op en we ontwikkelen samen aan de gezondheid van mensen .Met vitale data bedoelen we die data binnen de organisatie die gebruikt kan worden rond vitaliteitsvraagstukken.

Binnen de bedrijfsvoering van organisaties zijn veel bronnen met gegevens beschikbaar die, eenmaal met elkaar in verband gebracht, de potentie tot meerwaarde hebben. Hoe meer je weet, hoe beter je de organisatie kunt faciliteren in haar vraagstukken.

Nieuwsgierig naar de (meer)waarde van jullie data?

Wij helpen bij het verbinden van deze data en het ontsluiten van deze data door de inzet van een vitale data fabriek. Een methode om in twee dagdelen eerste inzicht te krijgen in de (on) mogelijkheden die de vitale data in uw organisatie biedt.
Wij bieden een methode, technieken en datascientist die met dezes korte Health-Hack meekijken naar water mogelijk is met reeds bestaande data en informatie.

Data hack: De vitale datafabriek

Neem contact op voor een intake of kennismaking om aan de slag te gaan.