Vitaliteit organiseren

Download nú ons manifest

De Romeinen wisten dit al: “Mens Sana in Corpore Sano” dat zoveel betekent als “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Toch zien we dat mensen het moeilijk vinden om te werken aan een gezonde leefstijl, zowel privé als op het werk. Het is lastig om nieuwe, gezondere gewoonten en gedrag op het gebied van leefstijl te ontwikkelen. Nóg moeilijker is het om dat op langere termijn vast te houden.


Natuurlijk willen werkgevers goed voor hun medewerkers
zorgen. Er wordt veel gepraat over Gezonde leefstijl of vitaliteit op de werkvloer. Maar dat is in veel gevallen een weerbarstig en veelkoppig monster. Waar begin je? En waar niet? Veel activiteiten die door bedrijven binnen dit thema worden ontplooid kosten veel tijd, energie en geld. Ze bereiken met name diegenen die al gezond werken en leven. Het ontwikkelen van een gezondere populatie van medewerkers is voor een bedrijf geen sinecure. Hoe zet je nu visie en ambities rond Healthy Lifestyle om in resultaten?

Er is meer verdiend áán dan mét Healthy Lifestyle en Duurzame inzetbaarheid.

Daarom nu ons manifest, want er is al zoveel als het gaat om vitaliteit op werkplek. Ons Maturity-model kan helpen om al de bestaande kennis in te zetten voor gezondere werkplek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *