Producten

Gezonde
diensten

Onze maatwerk oplossingen helpen om ambities waar te maken. Van bewustwording tot aanpak. Natuurlijk schuiven we graag aan om te sparren over de (meer)waarde voor uw organisatie.

 • Connector.

  Een gezonde dialoog

  Met dialoogtafel(s) gaan we het hebben over jij en gezondheid. Wat is dat dan?

  Met stellingen over vage termen als Vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid. Eventueel worden stemkastjes ingezet om de op een leuke manier meningen zichtbaar te maken. Zo worden we samen bewust van wat er speelt. En kunnen we eventueel een eerste actielijst maken; Daar wil ik meer over weten . . .

 • Connector.

  Ingredienten van een banaan

  Zo begint onze scherpe presentatie over leefstijl en werk. Over nepnieuws, hysterie en de (on)zin van Yoga.

  We zijn geen wetenschappers, maar staan stil bij de uitdaging van veranderen. Hoe komen we van goed naar beter? Of zijn we daar al; Daar wil ik meer over weten . . .

 • Connector.

  Opleiding; Vitaliteitsmanagement

  Doe deze 3-daagse opleiding Vitaliteitsmanagement. Leer in slechts drie dagen hoe je een begin maakt met vitaliteit en verbeteringen succesvol implementeert.

  Deze opleiding is ontwikkeld voor professionals die hun organisatie naar een hoger niveau willen brengen. Tijdens deze drie dagen gaan we uitdrukkelijk aan de slag met uitdagingen uit jullie eigen praktijk. Het is een in-house opleidingen waar je met minimaal 3 en maximaal 8 collega’s werkt aan het verwezenlijken van gezonde ambities. Daar wil ik meer over weten . . .

 • Connector.

  De vitale datafabriek

  Een Hackathon voor je Vitale Data. We kijken met andere ogen naar bestaande data. Zit er meer in?

  Hoe kunnen we data hergebruiken en inzicht krijgen in HR, verzuim of gedrag. Het Heliumm-wiel gecombineerd met deze Vitale Data is een innovatief, fris en beetje spannende mix. Deze interventie is bedoeld voor nieuwsgierige en vooruitlopende organisaties. Lees meer. . .

 • Connector.

  Yes we (S)can

  Health-scan over gezondheidsmanagement in jullie organisatie.

  Uitkomsten worden geplot op de 9 thema’s van het Heliumm-wiel. Zo ontstaan inzichten in bestaande initiatieven, kansen en risico’s rond Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid. Vraag om meer informatie . . .

 • Connector.

  Vitaliteits (change) management

  Gezonde ambities waarmaken, hoe doe je dat? Op basis van de 9 thema’s van het Heliumm-wiel wordt de basis gelegd voor structurele verbeteringen op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

  Want, losse inititieven leiden niet tot (structurele) meerwaarde voor de organisatie. Vraag om meer informatie . . .


Mocht je meer willen weten over eén van onze diensten, neem dan contact op. We geven graag tekst en uitleg, maar zijn ook altijd nieuwsgierig naar de exacte uitdagingen die jullie zien binnen de organisatie.