Producten

Gezonde
diensten

Helliumm biedt een pakket diensten dat gecombineerd of los van elkaar ingezet kan worden. Natuurlijk schuiven we graag aan om te sparren over de (meer)waarde voor uw organisatie. Van ambitie naar interventie. Klik op de producten voor meer informatie.

 • Connector.

  Workshop: Een gezonde dialoog

  De dialoogtafel om aan de slag gaan met stellingen over vitaliteit en Duurzame Inzetbaarheid. In deze actieve sessie worden stemkastjes ingezet om de op een leuke manier meningen van de deelnemers zichtbaar te maken. Zo worden we samen bewust van wat er speelt bij de mensen binnen de organisatie. Daar wil ik meer over weten . . .

 • Connector.

  Lezing of workshop: De ingredienten van een banaan

  Weet jij wat er in een banaan zit?; Zo begint onze presentatie over leefstijl en werk. Over nepnieuws, hesteria en de (on)zin van Yoga. We zijn geen wetenschappers, maar staan stil bij de uitdaging van veranderen. Hoe komen we van goed naar beter? Daar wil ik meer over weten . . .

 • Connector.

  Data hack: De vitale datafabriek

  Met Vitale data kijken we met andere ogen naar al aanwezige data. Zit er meer in? Hoe kunnen we die data hergebruiken om zinnige inzichten te krijgen en keuzes te maken? Het Heliumm wiel in combinatie met Vitale Data is innovatief, fris en nieuw. We zoeken nieuwsgierige en vooruitlopende organsiaties om met ons de eerste stappen te zetten Lees meer. . .

 • Connector.

  Monitor: Yes we (S)can

  Een overzichtelijke scan op basis van de 10 thema’s van Heliumm. Deze leidt tot een rapportage van wat er al is aan gezonde initiatieven en energie. Tegelijk levert het inzicht in de eerste quick wins en aandachtspunten rond duurzame inzetbaarheid en vitaal organiseren. Vraag om meer informatie . . .

 • Connector.

  Vitaliteits (change) management: Yes we can

  Ambities waar maken rond vitaliteit, hoe doe je dat? Op basis van de 10 thema’s van Heliumm wordt de basis gelegd voor structurele verbeteringen op het gebied van vitalieit en gezondheid. Vraag om meer informatie . . .

Op weg naar een vitale organisatiemet heliumm


Mocht je meer willen weten over eén van onze diensten, neem dan contact op. We geven graag tekst en uitleg, maar zijn ook altijd nieuwsgierig naar de exacte uitdagingen die jullie zien binnen de organisatie.